Våra hästar

Vi vill ha hästar som vi själva tycker är roliga att rida, som skall ha en bra tölt och vara lätta för ryttaren att få att tölta för en optimal ridupplevelse för ryttaren. Alla hästarna är riktigt trevliga, snälla, välhanterade samt att de skolas regelbundet. Vi har olika nivåer på hästarna, några går främst med barn, några allround som passar alla ryttare samt några som är lite mera känsliga för den riktigt rutinerade ryttaren. Våra hästar är födda antingen i Sverige, Norge och på Island.
Av och till säljer vi också någon häst.  

Utbildning

Wanda har ridit islandshästar i hela livet, samt upp till Grand Prix dressyr så de som är utbildade blir det ordentligt. Sen har inte tiden räckt att grundrida alla då vi köpte 12st samtidigt.
Wanda har jobbat på Island flera omgångar med att träna hästar, jobbat med dressyr och hopphästar i Spanien och Österrike. Totalt ridit in över 100hästar i varierande storlekar och raser.

Storasyster Wilda har själv ridit in sin häst Alma, och har tävlat mkt i barnklass och skall upp i juniorklass sommaren 2023. Wilda hjälper till att träna hästarna när hon har tid.