Drottning från Bakkakot

Reg nr: SE2006206539

Född: 2006, Sverige

e. Hrannar von Svaða-Kol-Kir. Tot 8,60. Rid 8,88.
ee. Depill frá Votmúla 1. Tot 8,57. Rid 8,82.
u. Vera frá Miklaholti
ue. Fáfnir frá Sandhólaferju. Tot 7,70
Färg: Svart


Mentalitet: Drottning är en drottning. Fin vilja. Hon är ett sto. En häst man skall sammarbeta med då har man en "partner in life". Världens bästa turhäst!!! Är vår bästa turhäst för minst lite vana, mest vuxna men även endel ungdomar.

Gångarter: 5-gångare. Narurtöltare som sin mor. Har tölt i alla tempon som starkaste gångart. Ryttare med gångarts erfarenheter får hon även att trava och läggas i pass. Hon har 5 rena gångarter.


Utbildningsnivå: Turhäst, kan lite dressyr grunder.


Historia: Drottning har varit en tur häst i hela sitt vuxna liv och är vår bästa tur häst. Fantastisk fjällhäst!!!!!! Köptes med i turridningsföretaget Stall M.


Passar som/till: En riktig mamma/pappa häst. Alla älskar att rida denna tölt häst. Hon är otroligt mjuk i sina gångarter och har en klockren tölt som starkaste gångart. Hon tycker inte om 100% nybörjare, drottningen tycker att man behöver kunna stanna och svänga och ha lite koll på ridning, då är hon nöjd.   Drottning är en helt fantastisk fjällhäst, mjuk, stark, bra vilja och töltar fram hela dagarna.


Planen var att hon skulle gå i avel, men det ville inte ta sig (sommaren 2022). Provade betäcka henne två gånger med vår hingst. När vi provade var hon i brunst så det kan hända vi var sen??  vi tog hem Drottning för att kolla om hon brunstade och då va hon jätte brunstig båda gångerna. Vi har 20mil till att göra undersökning och UL, bakterieprov osv och det passade inte att åka då hon brunstade sen blev det för sent, då vi inte vill ha sent födda föl pga sommaren är slut i aug. 

Kan bli till salu hösten -23.