Drottning från Bakkakot

Reg nr: SE2006206539

Född: 2006, Sverige

e. Hrannar von Svaða-Kol-Kir. Tot 8,60. Rid 8,88.
ee. Depill frá Votmúla 1. Tot 8,57. Rid 8,82.
u. Vera frá Miklaholti
ue. Fáfnir frá Sandhólaferju. Tot 7,70
Färg: Svart


Mentalitet: Drottning är en drottning. Fin vilja. Hon är ett sto. En häst man skall sammarbeta med då har man en "partner in life". Världens bästa turhäst!!! Är vår bästa turhäst för minst lite vana ryttare, mest vuxna men även endel ungdomar.

Gångarter: 5-gångare. Narurtöltare som sin mor. Har tölt i alla tempon som starkaste gångart. Ryttare med gångarts erfarenheter får hon även att trava och läggas i pass. Hon har 5 rena gångarter.


Utbildningsnivå: Turhäst, kan lite dressyr grunder.


Historia: Drottning har varit en tur häst i hela sitt vuxna liv och är vår bästa tur häst. Fantastisk fjällhäst!!!!!! Köptes med i turridningsföretaget Stall M.


Passar som/till: En riktig mamma/pappa häst. Alla älskar att rida denna tölt häst. Hon är otroligt mjuk i sina gångarter och har en klockren tölt som starkaste gångart. Hon tycker inte om 100% nybörjare, drottningen tycker att man behöver kunna stanna och svänga och ha lite koll på ridning, då är hon nöjd.   Drottning är en helt fantastisk fjällhäst, mjuk, stark, bra vilja och töltar fram hela dagarna.

OBS hon är inte riden ut mkt själv.

Drottning är frisk.

Drottning kan flytta i mitten-slutet på augusti.  

Pris: 60.000kr inkl moms.  sadel o träns medföljer.